Reikės:
200 g vaflių be glitimo mišinio,
40 g tirpinto nerafinuoto kokosų aliejaus,
100 ml ryžių pieno (galite naudoti bet kokį kitą augalinį pieną),
2 „kiaušinių“ (2 š. chia sėklų + 10 š. vandens (prieš naudojant leisti išbrinkti); chia sėklas galite keisti maltais linų sėmenimis arba kiaušinių pakaitalu).
Kaip gaminti:
Įjunkite kaisti vaflių keptuvę arba keptuvę, kurioje kepate blynus (iš šios tešlos gaunasi puikūs blyneliai, tik keptuvę prieš pirmą kepimą reikia patepti aliejumi).
Sumaišykite skystus produktus ir supilkite juos į vaflių mišinį. Viską permaišykite ir kepkite. Valgykite taip, kaip labiausiai mėgstate. Skanaus!
Pastebėjimai:
Iš tokio kiekio tešlos gaunasi 4 stori arba 8 plonesni klasikinės širdelių formos vafliai.
Receptas soulfood.lt