Labai lengvai ir greitai paruošiamas užkandis bet kokiai šventei.
Reikės (dviems asmenims):
avižinių nesaldintų sausainių,
1 v. š. džiovintų spanguolių (stambiai pjaustytų),
100 g Brie sūrio (supjaustyto 1 cm kubeliais),
6 pekano riešutų (stambiai kapotų),
4 mažų cikorijos lapų;
Padažui reikės:
3 a. š. graikinių riešutų aliejaus,
1 a. š. balto vyno acto,
¼ a. š. Dijon garstyčių,
druskos, pipirų pagal skonį.
Dubenėlyje sumaišykite visus ingredientus padažui. Sudėkite spanguoles, brie sūrį ir pekano riešutus. Ant avižinio sausainio dėkite cikorijos lapelį, o į jį – šaukštą paruošto įdaro. Taip pakartokite su visais sausainiais. Skanaus!
Daugiau panašių užkandžių su nesaldintais avižiniais sausainiais.