Agurkų ir kreminio sūrelio užtepėlė

Agurkų ir kreminio sūrelio užtepėlė

Agurkų ir kreminio sūrelio užtepėlė

3-4 porcijoms reikės:

  • 200 g kreminio sūrio
  • 1 didelio trumpavaisio agurko
  • 3 - 4 svogūnų laiškų
  • 1 a.š. česnako miltelių (arba 1-2 išspaustų skiltelių česnako)
  • 1 a.š. Vorčesterio padažo (nebūtina)
  • mėgiamų trapučių ar traškučių (naudojau linų sėmenų traškučius su Provanso žolelėmis)

Gaminimas:

  1. 1. Agurką nulupti ir išpjauti sėklas (jų nenaudosime). Likusią agurko dalį supjaustyti mažais kubeliais.
  2. 2. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
  3. 3. Į dubenį dėti kreminį sūrį, agurko kubelius, svogūnų laiškus, česnako miltelius ir Vorčesterio padažą (jei naudojate). Gerai išmaišyti.
  4. 4. Tiekti iškart arba sudėti į sandarų indelį ir palikti pastovėti šaldytuve 2-3 valandas (galima ir per naktį). Pastovėjusi užtepėlė bus dar skanesnė.

Recepto autorė: tinklaraštininkė Be dietų

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui