Upėtakio tartaras

Upėtakio tartaras

Upėtakio tartaras

Receptui reikės:

  • 300 g. Upėtakio filė (sviežia arba šaldyta, aukščiausia rūšis)
  • 40 ml. „Clearspring“ japoniško ryžių mirino
  • 60 ml. „Clearspring“ sojų padažo
  • 20 g. Sezamų sėklų
  • 20 g. „Clearspring“ wakame salotų
  • 120 g. Majonezo
  • 60 g. Šviesios „Clearspring“ miso pastos
  • 15 g. „Clearspring“ jūros daržovių traškučių su ciberžole
  • 1 laimo sultys 
  • Krapai papuošimui

Gaminimo eiga:

  1. 1) Kubeliais supjaustytą upėtakio filė pagardinkite mirino ir sojų padažu, apšlakstykite laimo sultimis bei sudėkite sezamų sėklas, smulkintus wakame dumblius, gerai permaišę atidėkite į šoną. 
  2. 2) Pasigaminkite miso majonezą, sumaišydami miso pastą ir majonezą, jeigu reikia, pagardinkite druska, pipirais bei laimo sultimis. 
  3. 3) Į lėkštę dėkite upėtakio tartarą, ant viršaus pataškuokite majonezo ir papuoškite dumblių traškučiais bei krapais.

Recepto autoriai: Paulius and Pavels Cooks

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui