Miso sriuba su šilkiniu tofu ir šitakio grybais

Miso sriuba su šilkiniu tofu ir šitakio grybais

Miso sriuba su šilkiniu tofu ir šitakio grybais

Miso sriuba su šilkiniu tofu ir šitake grybais

4 porcijoms reikės:

200g Clearspring ekologiško šilkinio tofu
4 valgomieji šaukštai tamsios miso pastos
1 arbatinis šaukštelis baltųjų pipirų
1 l karšto vandens
50 g džiovintų šitake grybų
100 g bok choy kopūstų
1 arbatinis šaukštelis sriracha padažo
švieži laiškiniai svogūnai patiekimui
10 g Clearspring jūros dumblių dribsnių patiekimui

1. Į puodą supilkite vandenį su miso pasta ir pipirais, kaitinkite, kol pradės virti, suberkite džiovintus šitake grybus. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes
2. Grybus išimkite iš puodo sieteliu, supjaustykite griežinėliais ir vėl sudėkite į puodą.
3. Supilkite sriracha padažą ir virkite dar 5 minutes.
4. Į kiekvieną dubenį sudėkite bok choy arba kitą lapinį kopūstą, bei supjaustytą šilkinį tofu. Supilkite sultinį ir šitake grybus iš puodo.
5. Patiekiama su laiškiniais svogūnais ir jūros dumblių dribsniais.

Receptas: Agate Vanuška-Andruce
Stilius: Līva Kārkle-Upeniece
Nuotrauka: Anete Rudmieze

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui