Karšta, greitai ir ypač lengvai paruošiama miso sriuba. Tiesiog sudėkite igredientus į puodelį, užpilkite karštu vandeniu ir viskas! Tokią sriubą galite pasiruošti netgi darbe. Receptą galite pritaikyti savo skoniui. Kad sriuba būtų dar sotesnė, įsipilkite šiek tiek avižų dribsnių.
1 porcija - Paruošimo laikas: 2 minutės
Reikės:
1-2 arb. š. sojų ir rudųjų ryžių pastos „Genmai Miso“*
0.5 arb. š. Atlanto jūros daržovių mišinio salotoms
2 arb. š. vidutinio stambumo avižų dribsnių
0.5 cm smulkiai tarkuoto imbiero šaknies (arba 1 arb. š. imbiero sulčių)
žiupsnelio kajeno pipirų
Pagardinimui (pasirinktinai):
šviežių prieskoninių žolelių
citrinos žievelės
¼ arb. š. rudųjų ryžių acto
½ arb. š. skrudintų sezamų aliejaus
šlakelio žaliosios citrinos sulčių
šiek tiek smulkinto česnako
vienos juostelės jūros daržovių DULSE
kelių kedro riešutų
šilkinio tofu, supjaustyto kubeliais
*priklausomai nuo puodelio dydžio ir pageidaujamo sūrumo.
Visus ingredientus sudėkite į puodelį, užpilkite šiek tiek karšto vandens, pamaišykite, kad ištirptų miso pasta, užpilkite karšto vandens iki puodelio viršaus ir mėgaukitės.
„Clearspring“ receptas.