Maritozzi pusryčių bandelės

Maritozzi pusryčių bandelės

Maritozzi pusryčių bandelės

20 bandelių reikės:

  • 510 g Alce Nero kvietinių miltų, 00 tipo
  • 300 ml pieno
  • 60 g Alce Nero nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 5 g medaus
  • 135 g arba 3 mažų kiaušinių
  • 14 g sausų mielių
  • 85 g aliejaus
  • 11 g druskos
  • 5 g apelsino žievelių

ĮDARUI:

  • 100 g Alce Nero persikų uogienės
  • 100 g Alce Nero pieninio šokolado
  • 200 g saldžios grietinėlės

1. Ganašui pagaminti puode pašildykite grietinėlę ir supilkite ant šokolado, išplakite iki vientisos masės. Tuomet masę įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 1 valandai.
2. Paruoškite tešlą. Puode įkaitinkite 110 ml pieno iki 26 °C temperatūros, tuomet puodą nukelkite nuo ugnies ir suberkite 5,5 g sausų mielių, po to palikite tešlą 10-čiai minučių, galiausiai suberkite 110 g miltų. Tešlą uždenkite sausu rankšluosčiu, padėkite į šiltą vietą ir palikite pailsėti.
3. Į atskirą dubenį supilkite 190 ml pieno, 8,5 g sausų mielių, kiaušinius, cukrų ir medų. Mišinį gerai išmaišykite. Tada suberkite 400 g miltų ir 10-15 minučių minkykite rankomis arba plaktuvu su kablio priedu, kol masė taps vientisa ir nelips prie rankų ar dubens sienelių.
4. Sudėkite tešlą į mišinį, leiskite glitimui suaktyvėti ir toliau minkykite 7-10 minučių. Prieš užbaigdami, įpilkite druskos, alyvuogių aliejaus ir apelsinų žieveles.
5. Suformuokite 50 g rutuliukus ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 26 °C laipsnių 1 valandai, kol masė taps dvigubai didesnė.
6. Kepkite 180 °C temperatūroje 15-18 minučių, kol bandelės taps auksinės rudos spalvos.
7. Dantytu peiliuku padarykite išilginį pjūvį bandelės centre, tačiau palikite pagrindą neįpjautą. Bandelės pjūvį užpildykite persikų uogiene arba šokoladiniu ganašu.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui