20 bandelių reikės:
ĮDARUI:
1. Ganašui pagaminti puode pašildykite grietinėlę ir supilkite ant šokolado, išplakite iki vientisos masės. Tuomet masę įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 1 valandai.
2. Paruoškite tešlą. Puode įkaitinkite 110 ml pieno iki 26 °C temperatūros, tuomet puodą nukelkite nuo ugnies ir suberkite 5,5 g sausų mielių, po to palikite tešlą 10-čiai minučių, galiausiai suberkite 110 g miltų. Tešlą uždenkite sausu rankšluosčiu, padėkite į šiltą vietą ir palikite pailsėti.
3. Į atskirą dubenį supilkite 190 ml pieno, 8,5 g sausų mielių, kiaušinius, cukrų ir medų. Mišinį gerai išmaišykite. Tada suberkite 400 g miltų ir 10-15 minučių minkykite rankomis arba plaktuvu su kablio priedu, kol masė taps vientisa ir nelips prie rankų ar dubens sienelių.
4. Sudėkite tešlą į mišinį, leiskite glitimui suaktyvėti ir toliau minkykite 7-10 minučių. Prieš užbaigdami, įpilkite druskos, alyvuogių aliejaus ir apelsinų žieveles.
5. Suformuokite 50 g rutuliukus ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 26 °C laipsnių 1 valandai, kol masė taps dvigubai didesnė.
6. Kepkite 180 °C temperatūroje 15-18 minučių, kol bandelės taps auksinės rudos spalvos.
7. Dantytu peiliuku padarykite išilginį pjūvį bandelės centre, tačiau palikite pagrindą neįpjautą. Bandelės pjūvį užpildykite persikų uogiene arba šokoladiniu ganašu.