Makaronai su karamelizuotais svogūnais

Makaronai su karamelizuotais svogūnais

Makaronai su karamelizuotais svogūnais

3–4 porcijoms:

  • 40 g sviesto
  • 2 didelių saldžiųjų svogūnų, supjaustytų juostelėmis
  • žiupsnelio druskos
  • 4 išspaustų česnako skiltelių
  • 180 g vyšninių pomidorų
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 4 šaukštų balzaminio acto
  • 250 g pasirinktų makaronų
  • 9 šoninės juostelių
  • Parmezano sūrio, šviežių bazilikų
  1. 1. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite svogūnus, pagardinkite druska ir troškinkite, kol svogūnai suminkštės. Sudėkite česnakus ir kepkite bent 30 minučių, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.
  2. 2. Tuo tarpu išvirkite makaronus pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
  3. 3. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir įpilkite balzaminio acto bei alyvuogių aliejaus.
  4. 4. Kol pomidorai kepa, kitoje keptuvėje apkepkite šoninės juosteles. Kai pomidorai suminkštės, sudėkite makaronus ir viską išmaišykite. Makaronai patiekiami su tarkuotu parmezano sūriu, kepta šonine ir šviežiais bazilikais.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui