„Teriyaki Udon“ makaronai su daržovėmis

„Teriyaki Udon“ makaronai su daržovėmis

„Teriyaki Udon“ makaronai su daržovėmis

2 porcijoms reikės:

  • 1 pakuotės (200 g) „Clearspring“ Udon makaronų
  • 2 šaukštelių sezamų aliejaus
  • 2–3 šaukštelių „Clearspring“ ekologiško Terijaki padažo
  • 1 nedidelio raudonojo svogūno
  • laiškinių svogūnų
  • ½ raudonosios ir geltonosios paprikos
  • 1–2 kininių bastučių „pak choi“ (nebūtina)
  • gabalėlio šviežio imbiero
  • 3–4 pievagrybių

Patiekimui:

  • 1 šaukštelio skrudintų sezamų sėklų
  • 1 šaukštelio „Clearspring“ žaliojo nori pagardų
  • ¼ pakuotės sushi imbiero
  • ½ šaukštelio „Clearspring“ Shichimi Togarashi – septynių prieskonių mišinio

Gaminimas:

1. Užvirink puodą vandens ir išvirk Udon makaronus pagal pakuotės instrukcijas. Nukošk makaronus, greitai perplauk juos po tekančiu vandeniu ir palik kiaurasamtyje nuvarvėti.
2. Supjaustyk visas daržoves juostelėmis arba kąsnio dydžio gabalėliais. Įkaitink keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilk sezamų aliejaus. Keptuvėje apkepk imbierą, raudonąjį svogūną ir laiškinius svogūnus, tada sudėk likusias daržoves ir kepk, kol jos suminkštės.
3. Į keptuvę sudėk išvirtus Udon makaronus ir viską gerai išmaišyk.
4. Viską pagardink „Clearspring“ Teriyaki padažu pagal skonį.
5. Patiek lėkštėje arba dubenyje, apibarstyk „Clearspring“ Shichimi septynių prieskonių mišiniu, skrudintų sezamų sėklomis ir žaliojo nori pagardais. Papuošk pjaustytu sushi imbieru.

Receptas „Clearspring“ virtuvės.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui