1. Užvirink puodą vandens ir išvirk Udon makaronus pagal pakuotės instrukcijas. Nukošk makaronus, greitai perplauk juos po tekančiu vandeniu ir palik kiaurasamtyje nuvarvėti.
2. Supjaustyk visas daržoves juostelėmis arba kąsnio dydžio gabalėliais. Įkaitink keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilk sezamų aliejaus. Keptuvėje apkepk imbierą, raudonąjį svogūną ir laiškinius svogūnus, tada sudėk likusias daržoves ir kepk, kol jos suminkštės.
3. Į keptuvę sudėk išvirtus Udon makaronus ir viską gerai išmaišyk.
4. Viską pagardink „Clearspring“ Teriyaki padažu pagal skonį.
5. Patiek lėkštėje arba dubenyje, apibarstyk „Clearspring“ Shichimi septynių prieskonių mišiniu, skrudintų sezamų sėklomis ir žaliojo nori pagardais. Papuošk pjaustytu sushi imbieru.
Receptas „Clearspring“ virtuvės.