Grikių spagečiai su grybais ir migdolų padažu

Grikių spagečiai su grybais ir migdolų padažu

Grikių spagečiai su grybais ir migdolų padažu

4 porcijoms:

  • 50 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
  • 2-4 salierų stiebai
  • 1 didelis svogūnas
  • 1 didelė morka
  • 250 g pievagrybių
  • 3-4 skiltelės česnako 
  • 20 g imbiero šaknies
  • 2 šaukštai ekologiško migdolų sviesto
  • 2 šaukštai lengvo sojų padažo
  • 300 ml daržovių sultinio
  • juodieji pipirai
  • 2 šaukštai migdolų drožlių
  • 250 g „Rapunzel“ ekologiškų grikių spagečių
  1. 1. Salierą, svogūną ir morką supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-8 minutes, kol daržovės suminkštės. Pusę grybų supjaustykite kubeliais ir sudėkite į daržoves, kitą pusę supjaustykite griežinėliais. 
  2. 2. Smulkiai supjaustykite imbierą ir česnaką ir sudėkite į daržoves. Pakaitinkite dar 5 minutes, tada sudėkite migdolų sviestą, sojų padažą ir daržovių sultinį.
  3. 3. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite grybų griežinėlius iki auksinės spalvos. 
  4. 4. Makaronus 7-8 minutes virkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir sumaišykite su padažu. Dėkite į lėkštes, papuoškite grybų griežinėliais, migdolų skiltelėmis ir žolelėmis. 

RECEPTAS: RUDOLFAS KALNINSAS
STILIUS: LINDA VILMANSON-VIRBULE
NUOTRAUKA: ANDA UPMALE

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui