Makaronų salotos su fetos sūriu ir graikiniais riešutais

Makaronų salotos su fetos sūriu ir graikiniais riešutais

Makaronų salotos su fetos sūriu ir graikiniais riešutais

4 porcijoms:

  • 200 g pilno grūdo makaronų
  • 100 g graikinių riešutų
  • 400 g fetos sūrio
  • 100 g agurkų
  • 160 g vyšninių pomidorų
  • 120 g juodųjų alyvuogių
  • 200 g salotų lapų
  • 100 g raudonųjų svogūnų
  • druskos pagal skonį
  • maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 4 g džiovinto raudonėlio
  • 4 g džiovintų čiobrelių
  • 4 g česnako granulių
  • 30 g medaus
  • 160 g obuolių sidro acto su ciberžole ir imbieru
  • 160 g alyvuogių aliejaus
  1. 1. Makaronus virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus (8-12 minučių).
  2. 2. Nusausinkite ir nuplaukite makaronus šaltu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą.
  3. 3. Į keptuvę be aliejaus suberkite graikinius riešutus ir nuolat maišydami skrudinkite 5 minutes.
  4. 4. Kai graikiniai riešutai bus paskrudinti, išverskite juos ant lėkštės, kad atvėstų.
  5. 5. Sumaišykite druską, pipirus, raudonėlius, čiobrelius, česnako granules, medų, obuolių sidro actą su ciberžole ir imbieru, alyvuogių aliejų stiklainyje, dubenyje ar kitame inde. Maišykite arba kratykite stiklainyje, kol ingredientai susimaišys. 
  6. 6. Salotas išdėliokite didelėje lėkštėje arba dubenyje - pirmiausia makaronus, tada šviežias daržoves, alyvuoges, sutrupintą fetos sūrį, graikinius riešutus. Viską užpilkite padažu.

RECEPTAS: AGATE VANUŠKA
STILIUS: BAIBA PRINDULE-RENCE
NUOTRAUKA: ANDA UPMALE

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui