Graikiškos salotos su bolivine balanda

Graikiškos salotos su bolivine balanda

Graikiškos salotos su bolivine balanda

3 porcijoms:

  • 100 g bolivinės balandos
  • 2 pomidorai
  • ½ ilgas agurkas
  • 1 raudonosios paprikos
  • ½ raudonojo svogūno
  • 20 Kalamatos alyvuogių
  • 80 g fetos sūrio
  • didelė sauja graikinių riešutų

PADAŽUI:

  • 40 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
  • ¼ citrinos sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas raudonojo vyno acto
  • ½ arbatinio šaukštelio rudojo cukraus
  • žiupsnelis druskos
  • ½ arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • ½ arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų
  1. 1. Išvirkite kvinoją pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus ir visiškai atvėsinkite.
  2. 2. Supjaustykite pomidorus, agurkus ir paprikas vidutinio dydžio gabalėliais, plonais griežinėliais supjaustykite svogūną, per pusę perpjaukite alyvuoges ir kubeliais supjaustykite fetos sūrį. 
  3. 3. Sudėkite visus salotų ingredientus į dubenį ir sumaišykite.
  4. 4. Visus padažo ingredientus sudėkite į dubenėlį ir intensyviai maišykite šakute, kol susidarys vientisas padažas. Supilkite padažą ant salotų ir patiekite.

RECEPTAS: KATRINA MAME
STILIUS: KATRINA MAME
NUOTRAUKA: MARIS KISELOV

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui