Keptos cukinijos teriyaki padaže
4 porcijoms reikės:
200 g cukinijų
100 g miltų
50 g. kukurūzų krakmolo
100 g Clearspring teriyaki padažo
100 g panko džiūvėsėlių
70 g Clearspring žemės riešutų kremo
1 v. š. Clearspring sojų padažo
2 v. š. vandens
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200ºC.
2. Į dubenį sudėkite miltus, krakmolą, teriyaki padažą ir gerai išmaišykite.
3. Cukinijos supjaustykite skiltelėmis arba gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite panko džiūvėsėliuose. Sudėkite ant kepimo skardos.
4. Kepkite vedinamu režimu po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
5. Tuo tarpu mažame dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą su sojos padažu ir vandeniu.
6. Traškios cukinijos patiekiamos su žemės riešutų padažu.
Receptas: Agate Vanuška-Andruce
Stilius: Līva Kārkle-Upeniece
Nuotrauka: Anete Rudmieze