Avižinė košė su obuoliais, kurios nereikia virti

Avižinė košė su obuoliais, kurios nereikia virti

Avižinė košė su obuoliais, kurios nereikia virti

2 porcijoms reikės:

 

Košei:

  • 2 stiklinių augalinio gėrimo (naudojome „Ecomil“ ekologišką kokosų gėrimą be cukraus)
  • 1 stiklinės avižinių dribsnių (naudojome „Bauck Hof“ ekologiškus vidutinio stambumo avižų dribsnius be glitimo)
  • 2 v.š. žemės riešutų kremo (arba kitokio mėgiamo riešutų kremo, naudojome „Clearspring“ ekologišką traškų žemės riešutų kremą)
  • 2 v.š. klevų sirupo (arba ar medaus, naudojome kanadietišką ekologiškas klevų sirupą „Vertmont“)
  • 1 didelio obuolio (arba 2 mažų)
  • 1 saujos sėklų ar smulkintų riešutų (naudojome „Planet Hemp Superfood“ ekologiškas lukštentas kanapių sėklas)
  • 1 a.š. malto cinamono (naudojome „Lebensbaum“ ekologišką Ceilono cinamoną)

Patiekiant:

  • jogurto (tinka tiek paprastas, tiek augalinis)    
  • granolos (naudojome „Viblance“ avižinę granolą su pekaninėmis karijomis, migdolais ir bolivinėmis balandomis)
  • obuolių skiltelių
  • cinamono

Gaminimas:

  1. 1. Obuolį sutarkuoti stambia tarka ir dubenyje sumaišyti su likusiais košės ingredientais.
  2. 2. Dubenį su koše dėti į šaldytuvą 2-3 val. (arba nakčiai), kad dribsniai išbrinktų.
  3. 3. Patiekiant košę pagardinti jogurtu, obuolių skiltelėmis ir granola. Pabarstyti trupučiu cinamono

Recepto autorė: tinklaraštininkė Be dietų

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui