„Lebensbaum” ekologiškas prieskoninių žolelių mišinys itališkai virtuvei pasižymi švelniai sodriu skoniu su pikantiška čili ir lengva česnakų gama. Tinka dėti į daržovių, mėsos patiekalus, sviestą su žolelėmis ir kitus Viduržemio jūros regiono patiekalus.
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Perdirbama, aromatą sauganti pakuotė.
Griežta kokybės kontrolė. Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.
Atsiliepimai:
- Brigitos atsiliepimas
„Lebensbaum“ – Gyvybės medis, taip išvertus skambėtų įmonės pavadinimas. Įvaizdis atitinka turinį: gamintojas patikimas, jautrus vartotojui ir gamtai, išlaikęs tikrą ekologisto aistrą, nors verslas jau įgavęs ir svorio, ir masto. Šiandieninis įmonės savininkas Ulrich Walter 1979 metais nedideliame Šiaurės Vokietijos miestelyje atidarė ekologiškų prekių parduotuvę. Daug tokių atsidarė tokiu metu, ypač Vokietijoje, ir prekiavo tuo, ką rado rinkoje. Ponas Walteris suprato, kad to nepakanka, ir jis ėmėsi pats ieškoti, kaip gauti tokios kokybės prekių, kokių jis norėjo. Taip krautuvininkas tapo kokybiškos ekologiškos arbatos, kavos ir prieskonių verslo savininku.
Vokiečių gamintojas „Lebensbaum“ savo produktams naudoja aukščiausios rūšies 100% ekologiškas žaliavas. Jų pasiekiami rodikliai, kaip taisyklė, viršija standartinius ekologiškumo reikalavimus ir atitinka gerokai išrankesnius Demeter, Naturland ir Bioland standartus. Ekologinė ir ypač biodinaminė žemdirbystė nestimuliuoja augalo augimo cheminėmis priemonėmis. Vietoj to čia stiprinamas paties augalo gyvybingumas, skiriant dėmesį sveikam dirvožemiui, švariai aplinkai, augalų auginimui pavėsyje – t.y. ekosistemoje.
„Lebensbaum“ laikosi „grynumo“ principo: jokių aromatinių priedų, jokių skonio stipriklių, jokių maisto priedų. Vietoj to didžiausias dėmesys skiriamas natūraliems, intensyvaus skonio ingredientams, kuriuos perka tiesiogiai ten, kur jie užauginti. „Lebensbaum“ su augintojais sieja aistra ekologinei žemdirbystei ir noras tausoti supančią aplinką.
Sudedamosios dalys: mairūnai* 17%, rozmarinai*, svogūnai*, čiobreliai* 16%, bazilikai* 15.5%, raudonėliai*, česnakai*, aitriosios paprikos*.
* - iš ekologinių ūkių.
Gali būti garstyčių ir salierų pėdsakų.