Traškus išorėje ir minkštas viduje!
Reikės:
400 g varškės sūrio
2 v. š. garstyčių
200 g graikiško jogurto
2 a. š. džiovintos kalendros
2 a. š. „Garam Masala“ prieskonio mišinio
1 a. š. itališkų prieskonių mišinio
3 v.š. citrinos sulčių
violetinio svogūno, paprikos ar kitų mėgiamų daržovių grilinimui
1. Jogurtą sumaišykite su prieskoniais, garstyčiomis, citrinos sultimis.
2. Sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į paruoštą padažą. Išmaišykite ir palikite marinuotis mažiausiai 30 minučių šaldytuve. Kartu sudėkite ir stambiai pjaustytas daržoves.
3. Pasimarinavusius sūrio gabaliukus ir daržoves suverkite ant medinių pagaliukų. Keptite grilyje ant grotelių ir nepamirškite apversti!
Receptas @wise_taste.