Reikės:
300 g kvietinių miltų,
250 g tofu sūrio,
200 g sviesto,
100 g cukraus,
50 g kakavos miltelių,
žiupsnelio druskos,
1.5 a. š. kepimo miltelių,
1 kiaušinio.
Tofu sūrį išplakite su kiaušiniu iki vientisos masės. Kitame inde sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą ir suberkite cukrų. Išplakite iki purumo. Miltus persijokite, įberkite kakavos miltelius, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite. Į miltų mišinį sukrėskite sviesto - cukraus masę bei plaktą tofu sūrį su kiaušiniu. Viską gerai išmaišykite. Jei tešla kieta - įpilkite 50 ml pieno. Vėl viską gerai išmaišykite. Galutinis rezultatas turi būti puri, šilkinė, grietinės tirštumo tešla. Kekso formą ištepkite sviestu. Orkaitę įkaitinkite iki 190ºC. Pagamintą tešlą supilkite į kepimo skardą. Kepkite 45 minutes. Kaksui iškepus - palikite ataušti. Apiberkite cukraus pudra.