Itališkas šokoladinis tinginys (Salame di Cioccolato)

Itališkas šokoladinis tinginys (Salame di Cioccolato)

Itališkas šokoladinis tinginys (Salame di Cioccolato)

8 porcijoms: 

  • 35 g „Vivani“ juodojo šokolado su alyvuogių aliejumi
  • 100 g „Vivani“ juodojo šokolado su aitriąja čili paprika
  • 50 g pieniško šokolado
  • 70 g sviesto
  • 80 g pieno
  • 60 g „Rapunzel“ ekologiškų kakavos miltelių
  • 20 g cukraus pudros + 50 g papuošimui
  • 100 g trupininės tešlos sausainių
  • 30 g skrudintų sėklų mišinio
  • 30 g migdolų
  • 30 g graikinių riešutų puselių
  • 2 g druskos
  1. 1. Ant viryklės užvirinkite puodą su vandeniu ir pastatykite metalinį arba stiklinį dubenį taip, kad dubens dugnas neliestų vandens. 
  2. 2. Šokoladą ir sviestą sudėkite į dubenį ir maišydami tirpinkite 3-5 minutes. Nuimkite nuo ugnies.
  3. 3. Sutrupinkite sausainius ir riešutus. 
  4. 4. Į šokolado mišinį lėtai įmaišykite pieną, tada druską, cukraus pudrą ir kakavą.
  5. 5. Suberkite sausainius ir riešutus.
  6. 6. Mišinį išpilkite ant kepimo popieriaus ir susukite į pailgą dešros formą, o galus užspauskite.
  7. 7. Dėkite į šaldytuvą 4 valandoms arba visai nakčiai. Prieš patiekdami apvoliokite cukraus pudroje. 

RECEPTAS: AGATE VANUŠKA
STILIUS: BAIBA PRINDULE-RENCE
NUOTRAUKA: ANDA UPMALE

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui