Pica su šokoladu ir bananais

Pica su šokoladu ir bananais

Pica su šokoladu ir bananais

1 picai pagaminti:

  • 260 g picos tešlos rutuliukų
  • 200 g „Alce Nero“ ekologiško pieniško šokolado 
  • 50 g skrudintų lazdyno riešutų
  • 1 banano
  • keletas zefyrų
  • manų kruopų

Paruošimas:

  1.  
  2. 1. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. 
  3. 2. Picos tešlos paviršių pabarstykite manų kruopomis, kad tešla nepriliptų prie paviršiaus. Rankomis suformuokite apvalų pagrindą. Ant pagrindo uždėkite bananų griežinėlius, apibarstykite smulkintais lazdyno riešutais ir išdėliokite zefyrus. 
  4. 3. Pašaukite picą į 250 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-7 minutes, kol viršus įgaus auksinę spalvą. 
  5. 4. Jei namuose turite malkomis kūrenamą picų krosnį, picą kepkite iki 420-450 ºC įkaitintoje orkaitėje, kol kraštai taps auksinės spalvos. 
  6. 5. Išimkite iš orkaitės, užpilkite ištirpintu šokoladu. 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui