Kokosų ir baltojo miso ledai

Kokosų ir baltojo miso ledai

Kokosų ir baltojo miso ledai

500 ml ledų pagaminti reikės:

  • 2 skardinių (2 x 400 ml) „Clearspring“ ekologiško kokosų pieno
  • 4 šaukštų „Clearspring" ekologiško ryžių sirupo (arba kito pasirinkto „Clearspring" sirupo)
  • 1 šaukšto „Clearspring" ekologiškos japoniškos baltosios Miso pastos 
  • Galima įdėti - „Clearspring" ekologiškos japoniškos žaliosios arbatos „Matcha" miltelių
  • Galima įdėti šviežių braškių
  1. 1. Prieš gamindami kokosų pieno skardines dėkite į šaldytuvą apverstas aukštyn kojomis, kad atšaltų bent 12 valandų. Jei įmanoma, prieš gamindami ledus, 20-30 min. prieš tai dubenį įdėkite į šaldiklį.
  2. 2. Atidarykite skardines ir kokosų kremas bei skystis turėtų atsiskirti. Nupilkite skystį (gali prireikti naudoti sietelį), o kietą grietinėlę sukrėskite į iš anksto atšaldytą dubenį.
  3. 3. Elektriniu plakikliu išplakite kietą grietinėlę iki minkštų putėsių, tada sudėkite ryžių sirupą, baltąjį miso ir suplakite lėtu greičiu arba mentele.
  4. 4. Perpilkite į sandarų indą su dangčiu ir laikykite šaldiklyje per naktį, kol sutirštės.
  5. 5. Išimkite iš šaldiklio likus 5 minutėms iki patiekimo.
  6. 6. Pasirinktinai - ant viršaus užbarstykite šiek tiek Matcha miltelių ir papuoškite šviežiomis braškėmis. 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui