20 vidutinio dydžio rutuliukų reikės:
50 g džiovintų abrikosų,
50 g džiovintų datulių,
50 g džiovintų figų,
50 g džiovintų razinų,
1 a. š. malto žaliojo kardamono,
sezamo sėklų,
kokoso drožlių,
aguonų
arba kitokių mėgstamų sėklų ar riešutų saldainukų apvoliojimui.
Visus džiovintus vaisius užpilkite karštu vandeniu ir leiskite pamirkti pusvalandį (30 min). Skystį nupilkite, vaisius dėkite į maisto smulkintuvą ir smulkinkite tol, kol pasidarys vientisa masė (košelė). Įberkite kardamono ir viską gerai išmaišykite. Pirštais arba šaukšteliu imkite masę, ir voliodami delnais formuokite apvalius rutuliukus. Kiekvieną jų apvoliokite mėgstamuose pabarstuose (pvz., aguonose ir sezamo sėklose). Štai ir viskas!