Veganiškas trupininis pyragas su obuoliais ir spanguolėmis, be glitimo

Veganiškas trupininis pyragas su obuoliais ir spanguolėmis, be glitimo

Veganiškas trupininis pyragas su obuoliais ir spanguolėmis, be glitimo

Reikės:
Avižinių dribsnių trupiniams ir pagrindui:
pusės puodelio avižinių dribsnių be glitimo, maišytų su puse puodelio avižinių miltų (arba avižinių dribsnių, sumaltų blenderyje į miltus),
pusės puodelio maltų linų sėmėnų,
šaukštelio cinamono,
kelių šaukštų kokosų žiedų cukraus (arba smulkaus rudo cukraus),
3–4 šaukštų kokosų aliejaus (tirpinto);

Įdarui:
5 obuolių, supjaustytų kubeliais,
puodelio spanguolių,
pusės puodelio šiek tiek smulkintų graikiškų arba pekano riešutų,
pusės puodelio smulkaus rudo cukraus (arba kokosų žiedų cukraus, arba rudo cukraus pudros).

Visus trupiniams skirtus ingredientus išmaišome, padaliname maždaug į dvi dalis. Taip pat išmaišome įdaro ingredientus. Formą ištepame kokosų aliejumi, išklojame nestoru sluoksniu pagrindą iš avižinių dribsnių masės, paspaudžiame, tada beriame įdarą, ant viršaus – likusią avižinių dribsnių masę. Kepame orkaitėje 180ºC apie pusvalandį, kol viršus apskrus. Mėgaujamės dar šiltu, be galo tinka su ledais.

Receptas iš „every special day”.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui