Tamsaus šokolado kreminis desertas
Receptui reikės:
- 160g juodojo šokolado 99%
- 160g pieniško karamelinio šokolado su rožine druska
- 500g maskarponės sūrio
- 50g agavų sirupo
- 10g vanilės ekstrakto
- 210g juodojo 32% šokolado ESPRESSO BISCOTTI
- 70g kokosinio šokolado papuošimui
- Šalčiu džiovintų aviečių papuošimui
Gaminimo eiga:
- 1. Vidutiniame dubenyje ištirpdykite juodąjį šokoladą 99% ir pienišką karamelinį šokoladą su rožine druska.
- 2. Į antrą dubenį sudėkite maskarponės sūrį, agavų sirupą ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
- 3. Sumaišykite lydytą šokoladą ir maskarponės sūrį.
- 4. 32% ESPRESSO BISCOTTI juodąjį šokoladą susmulkinkite nedideliais gabalėliais ir suberkite į stiklinę ar mažą dubenėlį.
- 5. Įpilkite šokoladinio kremo. Pabarstykite liofilizuotomis avietėmis, o desertą užbaikite dekoruodami kokosiniu šokoladu.
Recepto autoriai: Paulius and Pavels Cooks