Tamsaus šokolado kreminis desertas

Tamsaus šokolado kreminis desertas

Tamsaus šokolado kreminis desertas

Receptui reikės:

  • 160g juodojo šokolado 99%
  • 160g pieniško karamelinio šokolado su rožine druska
  • 500g maskarponės sūrio
  • 50g agavų sirupo
  • 10g vanilės ekstrakto
  • 210g juodojo 32% šokolado ESPRESSO BISCOTTI
  • 70g kokosinio šokolado papuošimui
  •  Šalčiu džiovintų aviečių papuošimui

Gaminimo eiga: 

  1. 1. Vidutiniame dubenyje ištirpdykite juodąjį šokoladą 99% ir pienišką karamelinį šokoladą su rožine druska.
  2. 2. Į antrą dubenį sudėkite maskarponės sūrį, agavų sirupą ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  3. 3. Sumaišykite lydytą šokoladą ir maskarponės sūrį.
  4. 4. 32%  ESPRESSO BISCOTTI juodąjį šokoladą susmulkinkite nedideliais gabalėliais ir suberkite į stiklinę ar mažą dubenėlį.
  5. 5. Įpilkite šokoladinio kremo. Pabarstykite liofilizuotomis avietėmis, o desertą užbaikite dekoruodami kokosiniu šokoladu.

Recepto autoriai: Paulius and Pavels Cooks

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui