4 porcijoms reikės:
100 g Urterkram ryžių trapučių
200 g juodojo šokolado
100 ml kokosų aliejaus
100 g Clearspring žemės riešutų sviesto
50 g smulkintų sūdytų žemės riešutų
1. Ryžių trapučius sulaužykite į mažus gabalėlius.
2. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą su puse kokosų aliejaus, kuris dedamas ant ryžių trapučių. Gerai išmaišykite, supilkite mišinį ant kepimo skardos ar lėkštės ir padėkite į šaldiklį 5 minutėms.
3. Žemės riešutų sviestą su likusia kokosų aliejaus dalimi ištirpinkite vandens vonelėje, tuomet palikite šiek tiek atvėsti, ir užpilkite ant atvėsusių užkandžių. Suberkite smulkintus žemės riešutus. Įdėkite į šaldiklį 5 minutėms.
4. Likusį laiką laikykite šaldytuve ir mėgaukitės.
Receptas: Agate Vanuška-Andruce
Stilius: Līva Kārkle-Upeniece
Nuotrauka: Anete Rudmieze