Sausainiai „Auselės“ su riešutų kremu

Sausainiai „Auselės“ su riešutų kremu

Sausainiai „Auselės“ su riešutų kremu

14-16 sausainių:

  • 1 pakuotės „Bauck Hof“ ruošinio picos tešlai be glitimo
  • 250 ml drungno vandens
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 200 g „Aiello“ lazdynų riešutų kremo
  • 100 g lazdyno riešutų
  1. 1. Sumaišykite picos tešlos mišinį su drungnu vandeniu ir alyvuogių aliejumi. Minkykite tešlą tol, kol susidarys vientisa masė. Leiskite tešlai pailsėti 30 minučių.
  2. 2. Tuo tarpu lazdyno riešutus paskrudinkite 180 °C temperatūros orkaitėje. Iškepę jie smulkiai supjaustomi arba susmulkinami.
  3. 3. Sumaišykite riešutus su riešutų kremu.
  4. 4. Išimkite tešlą iš dubens ir iškočiokite į stačiakampį.
  5. 5. Tešlą patepkite riešutų kremu.
  6. 6. Tešlą iš vienos pusės išilgai suvyniokite į vidurį. Pakartokite ir kitoje pusėje.
  7. 7. Supjaustykite tešlą 1-1,5 cm pločio juostelėmis. Kiekvieną gabalėlį suplokite tarp delnų ir suformuokite formą, kuri primintų du plokščius sraigių kiautus, liečiančius vienas kitą. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
  8. 8. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 15 minučių, kol sausainiai taps auksinės spalvos.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui