Purus, saikingai drėgnas, su traškiu paviršiumi.
Tešlai reikia:
200 g cukraus,
200 g minkšto sviesto,
kelių lašų vanilės ekstrakto,
3 kiaušinių,
300 g miltų,
žiupsnio druskos,
1 a. š. kepimo miltelių (arba sodos),
5 v. š. pieno,
agrastų (obuolių, aviečių, serbentų - pagal tai, ko turit, pagal skonį, galima dėti šaldytas uogas),
1 skardinės „Rududu”.
Trupiniams reikia:
100 g miltų,
60 g šalto sviesto,
50 g cukraus.
Kepimo indą (30 x 20 cm dydžio) iškloti kepimo popieriumi. Sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Supilti vanilės ekstraktą. Įmušti kiaušinius, gerai išplakant, supilti pieną. Suberti miltus, sumaišytus su druska ir kepimo milteliais. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo indą. Pyragą pakepti 10-15 min. orkaitėje (apie 180ºC).
Uogas sumaišyti su skardine „Rududu”. Karamelinę masę lygiu sluoksniu paskleisti ant pakeptos tešlos (pakepti prieš tai reikia tam, kad viršus pakietėtų ir tas skanusis kremas su uogomis nenusiristų į pyrago apačią.
Trupiniams miltus sumaišyti su cukrumi, sudėti kubeliais pjaustytą sviestą; trinti tarp pirštų tol, kol susidarys smulkūs trupiniai. Trupinius užbarstyti ant karamelinės masės. Vėl pašauti pyragą iki 180ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.