Reikės:
200 g varškės
100 g sūrio
1 kiaušinio
1 v. š. cukraus
70 g miltų
1.5 a. š. kepimo miltelių
saujos džiovintų spanguolių
agavų sirupo ir šviežių uogų serviravimui
1. Dideliame dubenyje sumaišykite varškę, tarkuotą sūrį, kiaušinį, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai pjaustytas spanguoles. Minkykite iki kol tešla taps vientisa.
2. Rankomis iškočiokite į nedidelius rutuliukus. Tada paimkite rutuliuką į rankas, suplokite ir viduryje pirštu padarykite skylutę. Pirštais jį išskleiskite iki 2 cm skersmens, suteikdami spurgos formą.
3. Dėkite ant kepimo skardos ir pakartokite tai su likusia tešla.
4. Kepkite 20-30 minučių iki 180ºC įkaitintoje orkaitėje.
5. Patiekite su agavų sirupu ir šviežiomis uogomis.