Obuolių ir saldžiųjų bulvių sriuba su lęšiais

Obuolių ir saldžiųjų bulvių sriuba su lęšiais

Obuolių ir saldžiųjų bulvių sriuba su lęšiais

6 porcijoms:

  • 2 didelių saldžiųjų bulvių, nuluptų ir supjaustytų griežinėliais
  • 2 didelių morkų, nuluptų ir supjaustytų griežinėliais
  • 2 obuolių, nuluptų ir supjaustytų griežinėliais
  • 300 g raudonųjų lęšių
  • 1 šaukšto sviesto
  • 1 saldžiojo svogūno, susmulkinto
  • 2 a. š. paprikos miltelių
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • 1 l vištienos sultinio
  1. 1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir ant vidutinės ugnies pakepinkite saldžiąsias bulves, morkas, svogūnus ir obuolius.
  2. 2. Įberkite paprikos miltelių, druskos ir pipirų. Viską kepkite apie 10 minučių, tada supilkite sultinį ir lęšius. Virkite, kol lęšiai ir daržovės suminkštės.
  3. 3. Sriubą šiek tiek atvėsinkite ir sutrinkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės. Sriuba patiekiama su skrudinta duona ir žalumynais.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui