Miso ramenas su makaronais, džiovintais šitake grybais ir šilkiniu tofu

Miso ramenas su makaronais, džiovintais šitake grybais ir šilkiniu tofu

Miso ramenas su makaronais, džiovintais šitake grybais ir šilkiniu tofu

4 porcijoms:

  • 15 g „Clearspring“ Wakame džiovintų jūros dumblių

Dashi (sultinio bazė):

  • 1 litro vandens
  • 2 g „Clearspring“ Kombu džiovintų jūros dumblių
  • 14 g „Clearspring“ džiovintų šitake grybų

Priedai sultiniui:

  • 18 g „Clearspring“ miso pastos
  • 25 g „Clearspring“ Umami pastos
  • 2,5 g sezamo aliejaus
  • 12,5 g „Clearspring“ SHOYU padažo
  • 200 ml „Clearspring“ kokoso pieno

Papildomi ingredientai:

  • 200 g „Clearspring“ ryžių makaronų
  • 2 vnt. Pak-Choi kininių kopūstų
  • 100 g Enoki grybų
  • 1 v. š. kokosų aliejaus
  • 1-2 g „Clearspring“ jūros dumblių mišinio
  • 100 g „Clearspring“ šilkinio tofu
  1. 1. Pamerkite wakame dumblius 15-ai minučių šiltame vandenyje, nukoškite ir tada pavirkite dar 5 min.
  2. 2. Atskirame puode bent 30 minučių pamirkykite kombu ir šitake grybus vandenyje. Viską pradėkite lėtai virti. Pavirę 5 minutes, išimkite kombu ir dar 20 min. virkite šitake grybus. Sultinį perkoškite per smulkų sietelį. Sulaikykite tik skystį.
  3. 3. Kokosų aliejuje pakepinkite enoki grybus ir griežinėliais pjaustytą Pak-Choi kininį kopūstą (apie 3 minutes).
  4. 4. Atskirai išvirkite makaronus pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
  5. 5. Į sultinį supilkite visus kitus šlapius ingredientus (paruoštą wakame, miso pastą, umami pastą, sezamo aliejų, sojų padažą, kokosų pieną) ir pakaitinkite.
  6. 6. Supilkite miso sultinį į sriubos dubenį ir užpilkite keptais grybais, Pak-Choi, šilkiniu tofu ir traškiais jūros dumbliais.

Receptas: Arturs Orenīts iš meistrklase.lv

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui