Kepimo indui, kurio matmenys 20 x 27 cm, jums reikės:
1. Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą kartu su šokoladu.
2. Dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir migdolų sviestu.
3. Kai šokoladas ištirps, supilkite kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
4. Atskirame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kepimo miltelius, druską ir kakavą.
5. Į šokolado masę suberkite visus sausus ingredientus, gerai išmaišykite.
6. Masę sudėkite į 20 x 27 cm kepimo formą ir kepkite iki 170 ℃ įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
7. Braunį rekomenduojama visiškai atvėsinti, kad jis išlaikytų tvirtą formą. Patiekite su apibarstytu migdolų sviestu arba šokoladiniu ganašu.
Receptas: Linda Branson
Stilius: Linda Īstenā
Nuotrauka: Anete Rudmieze