Reikės:
400 g kvietinių miltų,
185 g medaus,
85 g cukranendrių cukraus arba džiovintų cukranendrių sulčių,
70 g sviesto,
5 g kakavos miltelių,
1 pak. BIOVITA vynakmenio kepimo miltelių,
1 pak. prieskonių meduoliams arba susimaišom: malto cinamono 2 šaukšteliai, maltų gvazdikėlių - 1, malto imbiero - 1, malto kardamono - 1/2, maltų muškatų - 1/2;
1 kiaušinis,
1 žiupsnelis druskos.
Sviestą, cukrų, medų, kakavos mitelius ir prieskonius sumaišyti ir pašildyti neaukštoje temperatūroje, kol visai ištirps cukrus. Atvėsinti. Į dubenį suberti miltus ir kepimo miltelius, sumaišyti su kiaušiniu ir medaus mase ir išminkyti vientisą tešlą. Tešlą uždengti ir palikti per naktį pastovėti kambario temperatūroje. Kitą dieną iškočioti ½ cm storio lakštą ir išpjaustyti žvaigždutes. Žvaigždutes dar galima aptepti kiaušinio tryniu ir papuošti pagal skonį. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.