Matcha panna cotta su kokosų žiedų sirupu ir ananasų traškučiais

Matcha panna cotta su kokosų žiedų sirupu ir ananasų traškučiais

Matcha panna cotta su kokosų žiedų sirupu ir ananasų traškučiais

7 porcijoms:

  • 800 ml „Clearspring“ kokosų pieno
  • 1 vnt. „Sonnentor“ tonka pupelių
  • 10 g „Clearspringd“ matcha miltelių
  • 85 g „Alce Nero“ cukranendrių cukraus
  • 20 g „Ewald gelatine“ želatinos lapelio

Patiekimui:

  • Kokosų žiedų sirupo
  • Dehidratuotų traškių ananasų
  1. 1. Puode įkaitinkite kokosų pieną. Kai jis pašils, įmaišykite tonka pupeles ir cukrų.
  2. 2. Tuo tarpu želatinos lapelius mirkykite šaltame vandenyje ir išbrinkinkite. Išbrinkus, rankomis išspauskite skysčio perteklių.
  3. 3. Išmirkytą želatiną ištirpinkite vandens vonelėje. Tada sumaišykite su kokosų pieno mase, įdėkite matcha miltelių ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tam taip pat galite naudoti rankinį trintuvą.
  4. 4. Masę supilstykite į nedideles formeles ar indus ir padėkite į šaldytuvą porai valandų, kad sustingtų.
  5. 5. Patiekite su kokosų žiedų sirupu ir dehidratuotais ananasų traškučiais.

Rekomendacija! Jei naudosite aliuminio formeles, sušalusį desertą bus lengviau išimti iš formos, jei indo dugną 20-iai sekundžių panardinsite verdančiame vandenyje. Dėl to želatina išsilydys ir atlips nuo indo šonų.

Receptas: Arturs Orenīts iš meistrklase.lv

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui