Reikės:
1 puodelio kokosų miltų,
1 valg. š. balkšvojo gysločio sėklų luobelių, sumaišytų su 3 valg. š. vandens,
2 bananų,
1/2 puod. Sultanas razinų (pamirkytų apie 1 val.),
1/4 puod. goji uogų (pamirkytų apie 1 val.),
1 puod. vandens.
Sutrintus bananus sumaišyti su vandeniu ir išmirkytomis balkšvojo gysločio sėklų luobelėmis. Į mišinį suberti kokosų miltus, išmaišyti. Į paruoštą masę suberti nusausintas razinas ir goji uogas, atsargiai išmaišyti.
Ant kepimo popieriaus dėti tešlą su šaukštu, prispausti šakute. Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 180ºC. Kepti apie 30 min.
Receptas iš www.veganpipiras.lt