Jogurtinis tortas su persimonais

Jogurtinis tortas su persimonais

Jogurtinis tortas su persimonais

Reikės Pagrindui:
200 g „Alce Nero“ ekologiškų pilno grūdo sausainių
70 g ištirpinto sviesto

Kremui:
400 g natūralaus jogurto
200 g persimonų minkštimo
25 g šviesiai rudo cukraus
10 g želatinos
100 g grietinėlės
1 citrinos sulčių

Papuošimui:
2 persimonų, supjaustytų plonomis skiltelėmis

Paruošimas:
1. 20 cm skersmens torto formą atsegamais kraštais išklokite kepimo popieriumi.
2. Sausainius susmulkinkite iki trupinių, sumaišykite su ištirpintu sviestu. Sudėkite į kepimo formą, suspauskite.
3. Želatiną išbrinkinkite labai šaltame vandenyje.
4. Persimonų minkštimą (be odelės) sutrinkite blenderiu, supilkite cukrų, jogurtą, citrinų sultis ir 50 g grietinėlės. Išplakite iki vientisos masės. Šiek tiek pašildykite likusią grietinėlę (50 g), nukelkite nuo ugnies, ištirpinkite želatiną šiltoje grietinėlėje. Supilkite į kremo masę, trumpai paplakite. Supilkite kremą ant pagrindo ir laikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 4 valandas.
5. Papuoškite plonais persimonų griežinėliais.

„Alce Nero“ receptas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui