Šokoladiniai traškūs saldainiai

Šokoladiniai traškūs saldainiai

Šokoladiniai traškūs saldainiai

Pasakiškai skanūs su traškiu įdaru, neprilygsta parduotuviniams! Vieno pakaks numalšinti saldumo norą. Juos galima laikyti savaitę ar ilgiau šaldytuve. Taip pat tinka ir užšaldymui – laikysis dar ilgiau. Bet skaniausi, žinoma, pagaminti šviežiai.

Reikės (apytiksliai 7 nemažiems saldainiams):
geros saujos mėgstamų riešutų mišinio,
1/2 saujos razinų
2 – 3 v. š. čija sėklų,
2 v. š. arba pagal skonį agavų sirupo,
2 – 2.5 v. š. nesaldžios tikros kakavos,
100 g juodojo šokolado konditerijai,
liofilizuotų aviečių ar kitokių uogų.

Riešutus ir razinas susmulkiname, beriame čija sėklas, kakavą, pilame agavų sirupo. Rankomis viską gerai išmaišome. Rankas nusiplauname ir formuojame norimo dydžio rutuliukus, dedame į lekštę ar indelį ir į šaldytuvą.

Vandens vonelėje ištirpiname šokoladą. Jį šiek tiek ataušiname, apipilame saldainius, papuošiame smulkintomis liofilizuotomis uogomis. Dedame į šaldytuvą, kad saldainiai sustingtų. Skanaus!

Jelenos receptas

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui