Reikės:
800 g 6 grūdų dribsnių,
150 g razinų,
100 g goji uogų,
150 g džiovintų spanguolių,
150 g kokosų drožlių,
2 v. š. malto cinamono,
4 v. š. cukraus,
3 v. š. migdolų aliejaus,
2 v. š. juodųjų sezamų sėklų,
3 v. š. medaus,
saujos lukštentų saulėgrąžų sėklų.
Gilioje didelėje keptuvėje ant nedidelės ugnies ištirpinkite medų, cukrų, sumaišytą su aliejumi. Nuolat maišykite, kol masė taps vientisa ir skaidri. Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus. Suberkite į keptuvę, kur ištirpintas medus ir cukrus su migdolų aliejumi. Viską nuolat maišydami medine mentele kepinkite apie 15 - 20 minučių - tol, kol dribsniai apskrus ir pasidengs karamelės sluoksniu. Suberkite į popieriumi išklotą kepimo skardą plonu sluoksniu ir leiskite atvėsti. Atvėsusią granolą supilkite į sandariai uždaromą indą.
Skanu valgyta vieną ar su pienu, sultimis.