Reikės:
65 g kokosų sviesto
20 g mėgstamo riešutų kremo
35 g riebaus kokosų pieno iš skardinės (naudojame tik kietąją dalį)
20 g kokosų miltų
20 g kokosų drožlių ir dar papildomai apvoliojimui
25 g klevų sirupo
apie 10 migdolų (priklauso nuo rutuliukų dydžio)
Gaminimas:
1. Kokosų sviestą kartu su riešutų ktemu sudedame į puodą ir ant silpnos kaitros ištirpiname.
2. Į ištirpintą mišinį sudedame kokosų pieną, miltus, klevų sirupą ir kokosų drožles, išmaišome ir dedame į šaldytuvą 30 minučių.
3. Migdolų riešutus užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 15 minučių ir nuimame luobeles.
4. Iš paruoštos masės suformuojame rutuliukus ir į kiekvieną įspaudžiame po vieną migdolą.
5. Apvoliojame kokosų drožlėse. Galima tiekti iškart arba palaikyti šaldytuve 30 minučių.
Receptas @wise_taste.