Čija pudingas su mangais ir avižų dribsniais

Čija pudingas su mangais ir avižų dribsniais

Čija pudingas su mangais ir avižų dribsniais

2 porcijoms pudingo reikės:
5 v. š. čija (ispaninio šalavijo) sėklų
350 ml migdolų pieno pakaitalo
2 v. š. agavų sirupo
400 g mangų (šviežių arba šaldytų)
šilauogių, aviečių
pūstų bolivinių balandų sėklų

avižinių dribsnių sluoksniui reikės:
50 g vidutinio stambumo avižų dribsnių
100 ml migdolų pieno pakaitalo

1. Iš vakaro puodelyje sumaišykite migdolų pieno pakaitalą su agavų sirupu.
2. Suberkite čija sėklas ir viską išmaišykite su tešlos maišymo šluotele. Apytiksliai po 15 minučių vėl viską išmaišykite (kad neliktų gumulėlių) ir per naktį palikite brinkti šaldytuve.
3. Kitame inde sumaišykite avižinius dribsnius ir migdolų pieno pakaitalą. Taip pat laikykite šaldytuve per naktį.
4. Maisto smulkintuvėje sutrinkite mangą iki glotnios masės.
5. Į stiklinę dėkite trintus mangus, tada čija pudingą, išbrinkusius avižinius dribsnius. Viską sluoksniuokite pagal poreikį. Gardinkite šviežiomis uogomis ir pūstomis bolivinėmis balandomis.

Receptas @itsmevelina.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui