Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ švelnus žemės riešutų kremas be luobelių – nepakartojamo skonio. Sudėtyje 100% tik ekologiški žemės riešutai ir daugiau nieko! Labai malonios minkštos konsistencijos, kuri nesudaro riebalo įspūdžio.
Gaminamas ypatingu būdu – riešutai malami akmeninėmis girnomis ir tai daroma lėtai, kad nepakiltų temperatūra. Taip išsaugoma ir maistinė vertė, ir skonio subtilumai.
Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų, puikus baltymų šaltinis. Mažai druskos. Tinka veganams.
Gamintojas rekomenduoja valgyti užteptą ant duonos ar trapučio, dėti į makaronų padažus ir kitą maistą, siekiant pagerinti jų maistingumą. Pilti ant desertų ir ledų, dėti į kokteilius ir košes vaikams.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), žemės riešutai turtingi vitaminais ir mineralais. Turi daug folio rūgšties (120% RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiems), niacino (75%), vitamino E (69%), tiamino (54%), pantoteno rūgšties (30%), vario (110%), mangano (95%), fosforo (53%), magnio (44%), kalio (35%), cinko (33%), geležies (32%).
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: ekologiški žemės riešutai 100%.
Sudėtyje gali būti sezamų sėklų ir kitų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2552 kJ/616 kcal: riebalų 51 g (iš jų sočiųjų 6.6 g), angliavandenių 7.9 g (iš jų cukrų 4.9 g), baltymų 27 g, skaidulinių medžiagų 8.9 g, druskos 0.05 g.