„Bioterra“ ekologiški anakardžiai – skanus ir sotus užkandis. Tinka dėti į salotas, desertus, taip pat į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos). Be glitimo.
Baltymų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikyti sausoje, vėsioje, nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje, 10-15ºC temperatūroje. Sandariai uždarytą.
ES-ECO-021-EX, Ne ES žemės ūkis.
Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com) anakardžiai turi daug vario (apie 220% RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems), mangano (85%), fosforo (85%), magnio (78%), cinko (58%), geležies (48%), seleno (36%), kalio (33%), vitamino K (45%), B1 (36%), B6 (28%). Turi visų esminių amino rūgščių.
Daugiau apie anakardžių bei kitų riešutų savybes:
- Apie riešutų maistingąsias savybes
- (angliškai) Cashew
Televizijos laidoje „Žalias skonis“ rekomenduojama pasigaminti žaliavalgiškų virtinukų:
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
1990 metais įkurta įmonė „Bioterra“ buvo pirmoji įmonė Ispanijoje, kuri pradėjo gaminti ekologiškus migdolų produktus. Šiandien „Bioterra“ augina, gamina ir prekiauja įvairiomis ispaniškų migdolų, aukščiausios rūšies figų, pistacijų bei laukinių kedrų riešutų veislėmis. Iš šių žaliavų gamina užkandžius ir kitus gurmaniškus produktus. Visi produktai yra be glitimo, atitinka griežčiausius kokybės ir ekologinio ūkininkavimo standartus.
Sudedamosios dalys: ekologiški anakardžių riešutai.
Gali būti kitų riešutų, sojų ir pieno (įskaitant laktozę) pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2416.67 kJ/577.6 kcal: riebalų 42.2 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 8.83 g), angliavandenių 30.50 g (iš jų cukrų 6.13 g), skaidulinių medžiagų 2.9 g, baltymų 17.65 g, druskos 0.03 g.