Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ lazdynų riešutų kremas be luobelių – nepakartojamo skonio. Sudėtyje 100% tik ekologiški itališki lazdynų riešutai ir daugiau nieko! Labai malonios minkštos konsistencijos, kuri nesudaro riebalo įspūdžio.
Gaminamas ypatingu būdu – riešutai malami akmeninėmis girnomis ir tai daroma lėtai, kad nepakiltų temperatūra. Taip išsaugoma ir maistinė vertė, ir skonio subtilumai.
Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai druskos. Tinka veganams, žaliavalgiams (raw).
Gamintojas rekomenduoja valgyti užteptą ant duonos ar trapučio, dėti į makaronų padažus ir kitą maistą, siekiant pagerinti jų maistingumą. Pilti ant desertų ir ledų, dėti į kokteilius ir košes vaikams.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
Sužinokite daugiau:
- Guodos atsiliepimas: „Pabandėm su ledais – super! Neabejotinas šios vasaros ledų atradimas – lygaus skonio ledai (vaniliniai, plombyras ar pan.) ir šaukštelis „Aiello“ ekologiško lazdynų riešutų kremo be luobelių. Skonis netikėtai puikus ir pilnas. Išvaizda primena karamelę, bet jokio banalaus saldumo. Tiko net vaikams, kurie tokių įtartinų užpilų nevalgo.“
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: ekologiški Pjemonto (itališki) lazdynų riešutai 100%.
Sudėtyje gali būti sezamų sėklų, žemės ir kitų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2843 kJ/689 kcal: riebalų 65 g (iš jų sočiųjų 4.5 g), angliavandenių 6.6 g (iš jų cukrų 4 g), baltymų 15 g, skaidulinių medžiagų 8.8 g, druskos 0.05 g.