Reikės (2 didelėm porcijom):
250 g spaghetti makaronų,
1 brokolio,
apie 14 mažų baravykų (geriausia šviežių, bet tinka ir šaldyti),
200 ml migdolų ar kokios kitokios grietinėlės (kremo),
1 kuokštelio prieskoninių žolelių,
aliejaus kepimui.
Nepjaustytą brokolio galvą dėti į puodą su verdančiu ir pasūdytu vandeniu, kelias minutes pavirti. Išimti iš vandens ir supjaustyti. Tame pačiame vandenyje, kur virė brokolis, išvirti spaghetti makaronus.
Į didelę keptuvę įpilti aliejaus ir ant vidutinės ugnies kelias minutes pakepti grybus, kol paruduos. Tada supilti grietinėlę, įberti susmulkintų pasirinktų prieskoninių žolelių. Sudėti brokolius ir išvirusius makaronus. Išmaišyti. Skanu pabarstyti trupučiu džiūvėsėlių. Skanaus!
Receptas iš www.ecomil.com