Makaronus paruošti paprasta ir greita, juos patogu įsidėti į pietų dėžutę. Šie Paccheri makaronai kitokie – juose daugiau baltymų nei kituose makaronuose, gaminami tradiciniu būdu, itin aukšto kokybės lygio. Prieš pietus ar po pietų rekomenduojame sotų „Startuper's“ užkandį.
1 porcijai reikės:
120 g makaronų Paccheri (tinka ir kiti)
1 saujelės ridikų daigų
apie 80 g brokolio
apie 80 g žiedinio kopūsto
100 g šilkinio tofu
2-3 valg. š. mielių dribsnių
50 g garstyčių
druskos, maltų pipirų
Išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės. Išvirkite brokolį ir žiedinį kopūstą, kad jie būtų minkšti.
Gaminkite padažą. Į indą įdėkite žiedinį kopūstą, šilkinio tofu, garstyčių, mielinių dribsnių ir įpilkite šiek tiek vandens. Viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
Makaronus sudėkite į lėkštę, užpilkite padažu, įdėkite išvirtus brokolius ir daigus.
Receptas @pietudezute.