Reikės:
2 l ekologiško daržovių sultinio,
2-3 saujų noodles makaronų (galima naudoti tiesiog sulaužytus spageti makaronus ar bet kuriuos kitus mėgstamus),
1/2 paprikos,
1/2 poro,
1/2 stiklinės šaldytų žirnelių,
200 g pievagrybių,
3 šaukštų ekologiškos Miso pastos,
druskos,
pipirų,
keli žiupsneliai džiovinto čili pipiro,
krapų,
2 šaukštų ghi sviesto arba aliejaus,
svogūno laiškų papuošimui.
Užviriname daržovių sultinį. Keptuvėje ghi svieste apkepiname supjaustytą porą, dedame šiaudeliais pjaustytą papriką ir galiausiai pjaustytus pievagrybius. Į verdantį sultinį beriame makaronus ir verdame apie 10 min. Į sultinį beriame keptas daržoves, žirnelius, jeigu reikia dar truputėlį pabarstome druska ir pipirais, beriame čili pipirų drožlių, paverdame apie 5 min. Miso pastą išmaišome nedideliame karšto vandens kiekyje iki vientysos masės, pilame į sriubą, galiausia beriame pjaustytus krapus ir porą min. paverdame. Papuošiame pjaustytais svogūno laiškais.