„Kiekvieną kartą kepdama tofu kiaušinienę dedu vis kitokius ingredientus. Šis vėl naujas ir kol kas geriausias.“ – recepto autorė Laimutė Kozlovienė.
Reikės:
1/2 pakelio „Clearspring“ minkšto šilkinio tofu,
2 valg. š. avižų ar speltų dribsnių,
1 valg. š. tapijokos miltų,
2 valg. š. konservuotų aviržirnių,
0.5 arb. š. maltos ciberžolės,
pipirų ir druskos pagal skonį.
Į elektrinį smulkintuvą suberti dribsnius ir sumalti. Sudėti tapijokos miltus ir prieskonius su druska, sudėti avinžirnius ir pamalti iki vientisos masės. Galiausiai sudėti tofu ir vėl išmaišyti.
Kepti keptuvėje ant kokosų ar kito kepimui tinkamo aliejaus, kol pagels. Apversti atsargiai.