Sotus keto receptas su konjac makaronais ir vištiena – patiks visai šeimai. Šio patiekalo gaminimui užtruksite nedaug laiko.
1 pakuotės (385 g) konjac makaronų
3 v. š. lydyto sviesto ghee
250 g vištienos krūtinėlės filė
1/2 a. š. druskos
1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
3 skiltelių česnako
1 vidutinio dydžio brokolio
1 skardinės kokosų pieno
125 g mocarelos
1 a. š. kario miltelių
1/2 a. š. džiovinto baziliko
1. Brokolį susmulkinkite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palaikykite 10 minučių, vandenį nupilkite.
2. Keptuvėje ištirpinkite 1 šaukštą ghee sviesto ir sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną. Kepkite apie 8 minutes. Iškepusius dėkite į dubenį.
3. Keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir jame apkepkite susmulkintą česnaką, supilkite kokosų pieną, sudėkite prieskonius, išmaišykite.
4. Makaronus nuplaukite po šaltu vandeniu, sudėkite į keptuvę ir pavirkite kelias minutes. Sudėkite paruoštus brokolius, vištieną, išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto mocarelos sūrio ir kepkite, kol jis ištirps. Patiekite iškart.
Receptas @wise_taste.