Tirpus šveicariškas daržovių sultinys be mielių. Su laktoze. Be konservantų, sintetinių kvapiklių ir dažiklių, be hidrintų riebalų. Be glitimo, be mielių. Be GMO. Iš viso galima išvirti 7.5 l sultinio. Vienas puodelis (250 ml) sultinio - tik 12 kalorijų.
Nors neįtikėtina, bet akivaizdu - ir tirpus sultinys gali būti sveikas bei skanus maistas (ir be abejo, patogus). Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų).
Puikus priedas sriuboms, padažams, troškiniams, ryžių ar grūdų patiekalams. Taip pat galima gerti ištirpintą karštame vandenyje.
Sultiniui: 4 arbatiniai šaukšteliai 1 litrui vandens arba vienas šaukštelis stiklinei vandens. Iš 150 g miltelių išeina 7.5 litro sultinio.
Vietoje hidrintų riebalų, būdingų šios kategorijos produktams, „Marigold“ naudoja palmių aliejų - natūraliai tirštos konsistencijos šilumai atsparų riebalą.
Hidrinti daržovių baltymai - natūralūs glutamatai, gaunami iš sojos ir kukurūzų. Tai visai kas kita nei sintetinis skonio stipriklis - natrio glutamatas. Iš daržovių gaunami glutamatai yra amino rūgštys, būdingos augalams, mėsai, pieno produktams, kurių koncentracija sultinyje atitinka normaliame maiste esančią šių baltymų koncentraciją.
„Marigold“ – Lietuvoje jau pamėgti vegetariniai sultiniai. Birūs ir kubeliais, pasirinkimas įvairiems skoniams. Be įvairiausių E, bet su skoniu ir ne per sūrūs. Galima pasirinkti be glitimo, be laktozės, be mielių, netgi su sumažintu druskos kiekiu.
Taip pat „Marigold“ gamina populiariuosiuosius neaktyvių maistinių mielių dribsnius, kuriuose gausu vertingų B grupės ir kitų vitaminų.
Sudedamosios dalys: jūros druska, bulvių krakmolas, hidrinti daržovių baltymai (yra sojos), augaliniai aliejai (saulėgrąžų, rapsų), daržovės 7% (svogūnai, pastarnokai, morkos, porai), salierų sėklos, petražolės, ciberžolė, baltieji pipirai, česnakai, muskato kevalo milteliai, gelsvė, muskatas.
Maistinė vertė (100 g sauso produkto) – 1011kJ/241 kcal: riebalų 8.4 g (iš jų sočiųjų 0.9 g), angliavandenių 30.6 g (iš jų cukrų 3.9 g), baltymų 9.6 g, druskos 43.8 g.