Šviežias šių metų vasaros L. Kazėno bityno liepų ir pievų medus. Spalva – nuo šviesiai iki tamsiai geltonos. Švelnaus skonio. Šis medus yra aukščiausios kokybės ir labai paklausus.
Medus – tai vienintelis natūralus koncentruotų angliavandenių šaltinis. Gamtoje saldus skonis yra retas, o tokį saldumą kaip medaus, žmogus išgauna tik perdirbdamas saldumo turinčius augalus. Medus yra itin turtingas įvairių maistinių medžiagų. Tai gana jautrus produktas – jo negalima kaitinti ar dėti į karštą vandenį bei pieną. Medų reikėtų vartoti saikingai.
Stikliniame indelyje su metaliniu dangteliu.
Lino Kazėno bitininkystės ūkis yra įkurtas 1987 m. Medus ir kiti bičių produktai sertifikuoti pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto kokybės sistemą. Taip pat suteiktas Kulinarijos paveldo fondo sertifkatas. Tai aukštos kokybės medus ir kiti bičių produktai iš Žaliosios girios.
Sudedamosios dalys: medus.