„Vivani“ ekologiškas juodasis šokoladas. Kakavos kiekis ne mažesnis kaip 92%. Puiki kokybė ir išskirtinis skonis pasiekiami naudojant aukščiausios klasės Panamos kakavos pupeles. Jos suteikia šokoladui nepakartojamą aromatą ir subtilų skonį. Nerafinuotas cukranendrių cukrus šiame šokolade pakeičiamas kokosų žiedų cukrumi, kuris suteikia švelnų karamelės poskonį. Tinka veganams.
Pakuotė be plastiko.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: kakavos masė*, kakavos aliejus*, kokosų žiedų nektaras* 7%.
* – iš ekologinių ūkių.
Kakavos mažiausiai 92%.
Sudėtyje gali būti riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2674 kJ/648 kcal: riebalų 59.4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 37.4 g), angliavandenių 13.1 g (iš jų cukrų 6.0 g), baltymų 8.5 g, druskos 0.02 g.