„Ewald gelatine“ ekologiška želatina lapeliais – tai nepamainomas produktas ruošiant žuvį ir mėsą drebučiuose, įvairius desertus, kremus ar pyragus. 12 lapelių želatinos pakanka 1 litrui skysčio.
Naudojimas:
1. Reikiamą želatinos lapelių skaičių pamirkyti 5 min. šaltame vandenyje. Po to švelniai juos išimti ir nuspausti vandenį.
2. Gaminant karštus patiekalus išmirkytą ir nuspaustą želatiną dėti tiesiai į karštą masę, želatina nedelsiant ištirps. Užvirti negalima, nes želatina nesustings.
3. Gaminat šaltus patiekalus (pvz., plaktą grietinėlę), išmirkytą ir nuspaustą želatiną įdėti į mažą kiekį karšto vandens, ištirpinti ir tik tada ją įmaišyti į šaltą masę. Niekada nedaryti atvirkščiai.
4. Paruoštą gaminį 4 valandoms perkelti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grynasis kiekis: 20 g. Laikyti sausoje, nuo kvapų apsaugotoje vietoje.
DE-ÖKO-007, ES žemės ūkis.
Sudedamosios dalys: ekologiška kiaulienos želatina.